• ontvang onze newsletter
  • Er werd geen enkel artikel gekozen.

Veel voorkomende vragen

Uw bestelling / Levering

+32 (0)2 402 14 74

We zijn bereikbaar van 10.30 tot 18.30 uur van maandag tot vrijdag, behalve Franse feestdagen.

neem contact met ons op via e-mail

Wat is de leverzone van de Hermes.com website?

Goederen gekocht via de website Hermes.com kunnen uitsluitend bezorgd worden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk (vasteland), inclusief Corsica, Prinsdom Monaco, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland (met uitzondering van de Nederlandse Antillen en Aruba), Spanje, (met uitzondering van de Canarische eilanden), Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Italië, Ierland, Oostenrijk, de Tsjechische Republiek, Finland, Denemarken, Zweden.

Het is niet mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een afleveradres buiten dit gebied.

Om redenen van met name veiligheid zal HERMÈS SELLIER een bestelling waarvoor een poste restante-adres, een postbusnummer of Cedex-adres is opgegeven niet in behandeling nemen.

Hoeveel kost een levering?

U betaalt geen verzendkosten bij bestellingen. (Chronopost / Fedex Express)

De leveringskosten worden berekend op basis van de totale waarde van de bestelling zoals:

Bedrag van de bestelling Chronopost / Fedex Express Koerier Parijs centrum
0€ tot en met € 100 gratis 30€
> 100€ tot en met 500€ gratis 30€
> 500€ tot en met 1000€
gratis 40€
> 1000€ (behalve handtassen en reistassen)
gratis 50€
> 1000€ (met ten minste een handtas of reistas) gratis 60€

De leverkosten voor de aankoop van een fiets Le Flâneur bedragen 150 €. De transporteur voor de levering is WES.

Levering meubilair: Er wordt een leveringstoeslag van 6% op het verkooptotaal van de bestelling met een maximum van 5000 euro aangerekend bij verzending van uw bestelling.

Kunt u mijn pakket leveren in mijn brievenbus?

Voornamelijk om veiligheidsredenen, behandelt HERMÈS SELLIER geen enkele bestelling waarvoor een poste restante-adres, een postbus of een Cedex-adres opgegeven is.

Hoelang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?

De levertermijnen lopen vanaf de validering van de bestelling door onze Klantendienst, vóór 14u GMT+1, op twee werkdagen. Elke bestelling geplaatst en gevalideerd na 14u GMT +1, op twee werkdagen zal één werkdag langer in beslag nemen voor de levering.

Levering in Frankrijk en in het Prinsdom Monaco:
- Koerier: levering in het centrum van Parijs binnen de 3 uur na uw bestelling.
- Chronopost Express: 1 werkdag.
- Voor een levering in Corsica: 2 werkdagen.

Levering in het Verenigd Koninkrijk, in Duitsland, in België, in Luxemburg, in Nederland, in Spanje, in Portugal, in Italië, in Ierland, in Oostenrijk, in de Tsjechische Republiek, in Finland, in Denemarken, in Zweden:
- Fedex Express: levering binnen de 3 werkdagen na uw bestelling.
- Voor leveringen op de Scilly-eilanden: 3 werkdagen.
- Voor leveringen op de Orkney-eilanden: 4 werkdagen.
- Voor leveringen op de Hebrideneilanden: 5 werkdagen.
- Voor leveirngen op de Shetlandeilanden: 6 werkdagen.
- Wij leveren niet op de Kanaaleilanden.

Artikelen onderwerpen aan extra levertermijnen:
- Gelieve op te merken dat de levering van de fiets "Le Flâneur" twee tot vier werkdagen in beslag neemt vanaf de validering van de bestelling door onze Klantendienst. De dienst afhaling in de winkel is niet mogelijk voor dit artikel. In geval van een retour, zorgt onze Klantendienst onmiddellijk voor de terugname van de fiets door onze transporteur. De fiets moet perfect verpakt zitten in de originele verpakking.
- De artikelen van Art de la Table kunnen ook onderworpen zijn aan extra levertermijnen.
- De levertijden van meubels en lampen zijn langer dan u van ons gewend bent. Neem bij vragen contact op met onze Klantenservice.

Voor al uw vragen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze Klantendienst via telefoon of per e-mail via de rubriek "Contact".

Hoe kan ik de voortgang van mijn bestelling en levering volgen?

Klik op "uw account" rechts bovenaan op de website Hermes.com om de voortgang van uw bestelling op te volgen. Meld u aan en ga via het linkermenu naar de opvolging van uw bestelling.

Voor al uw vragen, nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze Klantendienst via telefoon of per e-mail via de rubriek "Contact".

Kan ik mijn bestelling afhalen in een Hermès winkel?

De dienst afhaling van bestelling in de winkel wordt voorgesteld in tal van steden. In functie van het gekozen land van levering en de verkiesbaarheid van deze dienst, wordt de optie afhaling in de winkel weergegeven en volstaat het om deze optie aan te vinken.

Voor een afhaling in een Hermès-winkel in Frankrijk zijn uw artikelen beschikbaar binnen 1 werkdag voor elke bestelling die geplaatst en gevalideerd is voor 14u GMT+1 op een werkdag.
Voor een afhaling in een Hermès-winkel buiten Frankrijk zijn uw artikelen beschikbaar binnen de 2 werkdagen voor elke bestelling die geplaatst en gevalideerd is voor 14u GMT+1 op een werkdag.  

Uitzonderlingen:
- Hermès Royal Exchange in Londen: uw artikelen zijn beschikbaar binnen de 3 à 5 werkdagen voor elke bestelling die geplaatst en gevalideerd is voor 14u GMT+1 op een werkdag;
- de artikelen Art de la Table;
- de fiets "Le Flâneur".

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling beschikbaar is  in de geselecteerde winkel voor de afhaling. U moet hem (afgedrukt of op uw telefoonscherm) tonen samen met uw identiteitsbewijs om uw afhaling te kunnen uitvoeren. U beschikt over een termijn van 3 weken om uw bestelling af te halen.

Onze klantendienst geeft u graag bijkomende informatie via telefoon of per e-mail via de rubriek "Contact".

Kan een derde mijn bestelling afhalen in een winkel?

Tijdens uw bestelling kunt u een andere persoon aanduiden voor de afhaling van uw producten in de winkel. Vul zijn aanspreektitel, naam en voornaam in de daartoe aangegeven velden.
Het volstaat om hem daarna gewoon de e-mail door te sturen met de informatie over de beschikbaarheid in de winkel. Met die e-mail en zijn identiteitsbewijs kan hij uw artikelen dan afhalen.

Kunt u mijn pakket leveren in mijn brievenbus?

Om veiligheidsredenen wordt elk pakket van Hermes.com persoonlijk overhandigd aan de bestemmeling. Daarom zal geen enkel pakket in een brievenbus geleverd worden.

Ik ben op zakenreis. Kunt u leveren in mijn hotel?

Wij kunnen ook leveren in uw hotel. Hiervoor dient u de naam van het hotel in te vullen in het veld "bedrijf" tijdens het ingeven van uw leveradres. Denk eraan om de periode van uw verblijf te noteren in het veld "extra informatie" zodat onze Klantendienst kan nagaan of we binnen die periode kunnen leveren. Indien dit niet het geval is, nemen wij opnieuw contact met u op om u hierover op de hoogte te brengen.