The Savana Dance

Sjaal 70% kasjmier 30% zijde (140 x 140 cm)
Kleur : fuchsia/turquoise/vert

Ontwerp door Ardmore Artists

Ref. : H242988S 04

€ 925,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (4)

Knopen

Kleuren (4)

€ 925,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

De groene meerkat of vervetaap, die hier wordt opgejaagd door een luipaard, draait zich om naar het roofdier met een blik vol onzekerheid. In de cultuur van de Zoeloes staat de eerste symbool voor het koningschap, de tweede voor ziel en humor. Onmiskenbare kwaliteiten die in dit geval niet voldoende zijn om zijn leven te redden. Maar wie weet? Enorme protea's, de nationale bloemen van Zuid-Afrika, omsluiten de twee dieren van deze scène, die wordt omgeven door een rand van 'amazumpa'-motieven die kenmerkend zijn voor de Zoeloe pottenbakkers. Dit collectief van pottenbakkers bestaande uit Zoeloes, inwoners van Zimbabwe en de Sotho, opgericht door Fée Halsted in de regio Kwazulu-Natal, in Zuid-Afrika, telt tegenwoordig zeventig personen, scheppers die een kunst cultiveren met een spoor van een vernieuwde traditionele stijl. Het ontwerp van deze carré-sjaal luidt voor het huis Hermès een nieuwe samenwerking in.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H242988S 04, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.