Sangles en Zigzag

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : blanc/vert/rose

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H003045S 02

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (3)

Knopen

Kleuren (3)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Tussen de vele boeken uit de collectie van Émile Hermès, zitten ook albums van Camille et fils, een zadelmakerij die in het tiende arrondissement van Parijs was gevestigd. Een afbeelding van singels uit 1895 trok de aandacht van Virginie Jamin, die getroffen werd door de sobere schoonheid van het ontwerp. De artieste, expert op het gebied van geometrische composities, gebruikte ze voor een zigzagontwerp. In een elegante en vreemde choreografie liggen de singels tegenover elkaar, kruisen ze elkaar of overlappen ze elkaar in een harmonieus spel van kleurige lijnen, vlakken en vlechtwerk.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003045S 02, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.