Paperoles

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : corail/fuchsia/vert

Ontwerp door Claudia Stuhlhofer-Mayr

Ref. : H002079S 31

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (2)

Knopen

Kleuren (2)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Papierrolletjes zijn smalle strookjes papier die zorgvuldig zijn opgerold. Ze worden samengevoegd tot allerlei voorwerpen, meestal van religieuze aard. Vooral nonnen waren zeer bedreven in deze kunst. Een Florentijnse antiquair bezat in de jaren negentig van de vorige eeuw deze galaberline. Het is een van de weinige wereldlijke objecten die begin negentiende eeuw op deze manier werden gemaakt. De berline werd aangekocht door Hermès en opgenomen in de collectie van het huis. Het bijzondere object was de inspiratie van het ontwerp van Claudia Stuhlhofer-Mayr. Een ontwerp dat in elk opzicht opmerkelijk is: de wielen bewegen en het voorstel draait. Elk detail is minutieus uitgewerkt, van de bespanning van de paarden tot de knoop op de slobkous van de koetsier. Alles is gemaakt van papier en karton, behalve de decoratie van de koets, die van zijde is, en de benen van de paarden, die uit hout gesneden zijn.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H002079S 31, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.