On a Summer Day

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : bordeaux/vert/jaune

Ontwerp door Nigel Peake

Ref. : H003048S 14

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Knopen

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Tekenaar Nigel Peake is opgeleid als architect en is dol op het ontwerpen van steden. De stad die hij voor deze carré ontwierp, strekt zich met zijn moderne, vrolijke en dynamische skyline uit naar de hemel. De gevels zijn als vensters die alle kleuren weerspiegelen. Als de warme zomerbries die alles bijna onzichtbaar laat bewegen, suggereert de artiest beweging in de straten, lanen en parken. De stippen waarmee de carré bezaaid is, doen denken aan het ruisen van gebladerte. Deze geometrische en poëtische compositie is vrijzinnig maar toch gecoördineerd, en neemt ons mee naar een wereld die tegelijkertijd reëel en onwerkelijk is.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003048S 14, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.