Modernisme Tropical

Zeer grote carré-sjaal van 100% zijden twill (140 x 140 cm)
Kleur : vert/pêche/vert cru/blanc

Ontwerp door Filipe Jardim

Ref. : H432974S 01

€ 705,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (5)

Knopen

Kleuren (5)

€ 705,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Filipe Jardim, afkomstig uit Rio de Janeiro, tekent hier zijn eerste carré-sjaal. Hij creëert voor ons een zowel denkbeeldig als realistisch Brazilië, zijn Brazilië, dat wordt gekenmerkt door een sterk moderne architectuur. In dit weelderige werk vinden we in lagen de welvingen van Brasilia, de nieuwe hoofdstad sinds 1960, en de precieze en hoekige vormen van de 'Paulista School', een groep architecten uit São Paulo. Maar dit land is ook het land van 'mata atlantica', het Atlantisch Woud. Daarom wordt er in dit verbijsterende en verleidelijke portret gezinspeeld op bladeren van de bananenboom, aloë vera en alocasia.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H432974S 01, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.