Merveilleuses Lanternes

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : corail/vert d'eau/gris

Ontwerp door Pierre Marie

Ref. : H003081S 20

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (2)

Knopen

Kleuren (2)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Tijdens een van zijn bezoeken aan de Émile Hermès-collectie, valt de blik van Pierre Marie op een net gerestaureerde koetslantaarn. Hij is onder de indruk van de verfijnde decoratie. Hij vindt er nog vierenveertig, allemaal verschillend. Ze vormen de inspiratie voor deze dynamische carré met zijn diagonale lijnen. Vervolgens wil hij de verschillende kenmerken van elke lamp benadrukken, en er een persoonlijk detail aan toevoegen. Elke lamp is het toneel van een hippisch tafereel. Paarden, zeepaardjes en schimmen dansen rond het licht. Sommigen maken een rondedans, andere poseren statig, en weer andere vormen een paar met een ruiter. Als een loflied op de decoratieve kunst getuigt deze carré van de creativiteit van de ambachtslieden uit het tijdperk van koetsen en paarden.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003081S 20, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.