Le Jardin de la Maharani

Sjaal 70% kasjmier 30% zijde (140 x 140 cm)
Kleur : jaune anis/fuchsia/vert

Ontwerp door Annie Faivre

Ref. : H243070S 04

€ 925,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (5)

Knopen

Kleuren (5)

€ 925,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Deze carré is vrijelijk geïnspireerd op mogol-motieven en werd opgedragen aan de maharani van Jaipur, prinses Gayatri Devi de Cooch Behar, derde echtgenote van maharadja Sawai Man Singh II. Haar cultuur en voorkeuren waren zowel Indiaas als Europees georiënteerd. Zij onderscheidde zich door haar politieke betrokkenheid en haar inzet voor onderwijs aan Indiase vrouwen. Begin jaren veertig van de vorige eeuw richt zij een meisjesschool op die haar naam kreeg. Twintig jaar later werd ze met een ongekende meerderheid tot parlementslid gekozen. De maharani van Jaipur was dol op de natuur en op tuinen. Met deze carré als eerbetoon wilde Annie Faivre "haar een boeket bloemen aanbieden".

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H243070S 04, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.