La Maison des Oiseaux Parleurs

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : rose/vert/bleu

Ontwerp door Bela Silva

Ref. : H003176S 13

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (4)

Knopen

Kleuren (4)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Het keramische werk van beeldend kunstenaar Bela Silva wordt wereldwijd, maar vooral in haar geboorteland Portugal geëxposeerd. De inspiratie voor haar creaties haalt ze uit verschillende culturen. Daarnaast maakt ze collages van papier dat ze tijdens haar wandelingen of reizen vindt. In La Maison des Oiseaux Parleurs zijn de vormen uitgeknipt uit kasboeken die ze op rommelmarkten vond, of uit oud behang. Uitgeknipt, opgeplakt en verfraaid met tekeningen vormen ze een ongedwongen, vrolijke carré vol dieren en een bonte verzameling objecten rond kwetterende vogeltjes.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003176S 13, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.