Jeu des Omnibus Remix

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : quetsche/rouge/rose/bleu

Ontwerp door Gianpaolo Pagni

Ref. : H003173S 03

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (9)

Knopen

Kleuren (9)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Gianpaolo Pagni is van Italiaanse afkomst. Hij is dol op oude documenten waarvan hij het uiterlijk en de geschiedenis met stempels aanpast. Ook voor Jeu de Omnibus en Les Dames Blanches paste hij deze techniek toe. Deze aquarel neemt een hele bijzondere plaats in de geschiedenis van het Huis in. De aquarel hing het kantoor van Émile Hermès en bevindt zich tot op de dag van vandaag in de collectie. In 1937 inspireerde dit werk tot de eerste Hermès-carré. Wat was de oorsprong van al dit vermaak? Dat waren de nieuwe omnibuslijnen die in 1820 gingen rijden. De door paarden getrokken rijtuigen omcirkelen het centrale medaillon. Spelers mikten, en de uit een zak getrokken houten ballen gaven het winnende nummer aan.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003173S 03, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.