Jaguar Quetzal

Sjaal 70% kasjmier 30% zijde (140 x 140 cm)
Kleur : menthe/bleu/taupe/gris

Ontwerp door Alice Shirley

Ref. : H243168S 05

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (7)

Knopen

Kleuren (7)

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

De 'jaguar-jagers' van de pre-Colombiaanse Azteken inspireerden Alice Shirley tot deze katachtige met zijn fraaie tooi, losjes geïnspireerd op de beroemde Penacho die in het etnologische museum van Wenen wordt bewaard. Deze omvangrijke hoofdtooi, gemaakt van veren en stenen ontleent zijn schoonheid vooral aan de glans van meer dan vierhonderd quetzal-veren. De quetzal is een schitterende tropische vogel uit Midden- en Zuid-Amerika. In het Azteeks betekent zijn naam "lange groene veren". De ontwerpster is gefascineerd door het dierenrijk. Haar portret van een slapende jaguar is lieflijk, het lijkt of hij "droomt van vrijheid".

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H243168S 05, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.