Ex-Libris en Cravates

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : orange/turquoise/marine

Ontwerp door Louis Boquin

Ref. : H003083S 02

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (8)

Knopen

Kleuren (8)

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Een ex libris is een stempel met een motief, een spreuk of initialen die boekenliefhebbers in hun boeken zetten om aan te geven dat het boek van hun is. Het ex libris van Émile Hermès, kleinzoon van de oprichter van het Parijse huis, is een ontwerp op basis van een tekening van Alfred de Dreux. Het stelt een ingespannen rijtuig voor, een beeld uit de Parijse romantiek. De kracht van het beeld zit hem in zijn eenvoud. In de loop der jaren ontstonden er heel wat varianten op deze afbeelding. Tekenaar Louis Boquin omringt het rijtuig op deze carré met dasmotieven waarin cirkels, vierkanten, driehoeken en letters geometrische patronen vormen.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003083S 02, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.