Della Cavalleria Favolosa

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : vert/orange/beige/saumon

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H003162S 11

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (7)

Knopen

Kleuren (7)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Della Cavalleria is een van de bijzonderste verhandelingen over de hippische geschiedenis. Het werd geschreven door Georg Engelhard von Lönheysen en aan het begin van de 17e eeuw in Beieren gepubliceerd. Het werk werd opgenomen in de collectie van Émile Hermès. Het is geïllustreerd met barokke gravures. Daarop zien we met name Duitse sleeën vol rijkgetooide fabeldieren en paarden. Door de paardenlijven te combineren met de koppen van fabeldieren voert de ontwerpster de uitbundigheid nog verder door. En omdat het jaarthema sport en spel is, voorziet ze elk dier op een grappige manier van een racket, jojo of diabolo, wat vervreemdende visuele associaties oproept.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003162S 11, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.