Della Cavalleria

Sjaal van 100% zijden mousseline (140 x 140 cm)
Kleur : rose/saumon/jaune

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H342813S 07

€ 780,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Knopen

€ 780,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

De paardrijdkunst is prominent aanwezig in de collectie van Émile Hermès. Tussen de werken die eraan gewijd zijn, is een van de beste en meest gekende Della Cavalleria, een opmerkelijke verhandeling over de kunst van het paardrijden. De auteur, de Duitser Georg Engelhard von Loehneyss, drukte dit werk in 1609 bij hem thuis in Remling, Beieren. Het is geïllustreerd met tal van barokke etsen, op hout en koper. Het boek is een echte encyclopedie en behandelt alles wat te maken heeft met paardrijden: dressuur, anatomie, tornooien en festivals, vergezeld van spectaculaire illustraties. Geïnspireerd door het thema van de metamorfose, gebruikt Virginie Jamin de fijne lijn om een reeks stukken van het paardentuig voor te stellen. Extravagante figuren - draken, paarden met een slangenlichaam en andere wezens - vormen bitten en riemen. Ontwerp van Virginie Jamin

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H342813S 07, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.