Le Jardin de la Maharani Recadré

Sjaal 70% kasjmier 30% zijde (140 x 140 cm)
Kleur : bleu de Chine/cobalt/Parme

Ontwerp door Annie Faivre

Ref. : H243143S 05

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (6)

Knopen

Kleuren (6)

€ 930,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Le Jardin de la Maharani: deze carré-sjaal is een eerbetoon aan een uitzonderlijke vrouw, de maharani van Jaipur. Zij wijdde haar leven aan politiek en aan de rechten van Indiase vrouwen. Begin jaren veertig richt ze een meisjesschool op die haar naam draagt. Twintig jaar later is ze parlementslid. De door Annie Faivre ontworpen carré "Pour lui offrir des fleurs" doet denken aan een tuin, en is geïnspireerd op mogol-motieven. De ontwerpster is een expert op het gebied van rijke, overvloedige composities waarin de kijker steeds nieuwe details ontdekt die met evenveel precisie zijn getekend. Voor deze carré werden details tot hoofdmotief uitgewerkt, zodat de verfijnde tekeningen optimaal tot hun recht komen.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H243143S 05, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.