Jardin à Sintra

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : bleu/ultra violet/orange

Ontwerp door Annie Faivre

Ref. : H003118S 10

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (7)

Knopen

Kleuren (7)

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

In Portugal, aan de Atlantische kust op ongeveer 20 kilometer van Lissabon, ligt de stad Sintra. Het 'cultuurlandschap van Sintra' werd in 1995 door de UNESCO op de werelderfgoedlijst opgenomen. Niet ver van het historische centrum van de stad ligt het paleis Monserrate, dat het geheel van een opmerkelijke schoonheid met gotische, Indiase en Moorse invloeden voorziet, verscholen in een weelderig park. Deze droom van stenen en bomen werd in de tweede helft van de negentiende eeuw door een rijke industrieel uit de Engelse textielsector gekocht. In het zachte klimaat komen de uit alle windstreken afkomstige details volledig tot hun recht. Gerangschikt naar herkomst maken ze van dit landgoed een onvergelijkbare oase van rust. Gefascineerd door zoveel schoonheid ontwierp Annie Faivre deze carré-sjaal als ode aan deze romantische overvloed. Palmen, vetplanten, bananenbomen, eucalyptus, blauweregens, hulst, boomvarens, kurkeiken en agaven komen er allemaal op terug.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003118S 10, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.