Flowers of South Africa

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : vert jade/Parme/rose

Ontwerp door Ardmore Artists

Ref. : H003138S 11

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (10)

Knopen

Kleuren (10)

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

De protea of suikerbos, een bloem die oorspronkelijk afkomstig is uit Zuid-Afrika, is het nationale symbool van het land geworden. De bloemen bloeien in een opmerkelijke omgeving, dat fynbos wordt genoemd. Fynbos bevindt zich in de bergachtige kuststrook in de provincie West-Kaap, waar een mediterraan klimaat heerst. De bloem vormt het hart van deze carré-sjaal. De traditionele afbeelding kreeg een modern jasje, en doet denken aan de karakteristieke keramiek van het Ardmore-collectief dat deze compositie ontwierp. Ardmore Ceramics werd in 1985 door Fée Halsted opgericht in de regio KwaZulu-Natal. De groep lokale artiesten (bestaand uit Zulu's, Zimbabwanen en Sotho's) heeft tot doel creativiteit te bevorderen en de bijzondere kunst uit deze streek te behouden. De samenwerking met het huis Hermès werd gevierd met twee eerdere carré-sjaals, "The Savana Dance" en "La Marche du Zambèze".

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003138S 11, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.