Etude pour une Parure de Gala

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : jaune soufre/gris bleuté/beige

Ontwerp door Florence Manlik

Ref. : H003082S 03

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (8)

Knopen

Kleuren (8)

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Op deze carré-sjaal komen drie, voor Hermès door Pierre Hardy ontworpen, juwelen uit de recente haute bijouterie-collectie terug. Florence Manlik tekende ze als een juweliersschets. Elke steen roept bewondering op, elke gouden schakel krijgt diepte. Hun aanwezigheid is zo sterk dat u elk moment de hand verwacht die ze maakte. Het lijkt alsof de stukken onder uw ogen vorm krijgen. De inspiratie voor deze sieraden komt uit uiteenlopende bronnen. Natuurlijk roepen ze sterke associaties op met de hippische wereld. Daarnaast zijn ze een hommage aan de carré-sjaal en ontlenen ze hun namen aan de klassiekers van het huis, zoals "Brides de Gala", "Della Cavalleria" en "Grand Apparat". Colliers, hoofdtooien, oorbellen en armbanden zijn harmonieus vastgelegd op de zijde.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003082S 03, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.