H Flamboyant Web

Carré-sjaal van 70% kasjmier en 30% zijde (100 x 100 cm)

Tussen traditie en innovatie. De Japanse ontwerper laat twee robot-spinnen een web maken tussen voorwerpen uit de paardensport. Handvatten van zwepen, zadeltomen, haamgespen uit het museum van Emile Hermès worden omgevormd tot vreemde futuristische voorwerpen.

Kleur : lie de vin/bleu pilote/flanelle

Ref. : H103159T 06

€ 650,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Kleuren (5)

Kleuren (5)

€ 650,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Tijdens een bezoek aan het Émile Hermès-museum liet de ontwerper zich inspireren door de iconische waarden van het huis: Flamboyant Web combineert klassieke, op de paardensport geïnspireerde motieven met twee moderne, metalen robotspinnen die hun web weven.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H103159T 06, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten. Laat het reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.