Colliers de Chiens Remix

Zeer grote carré-sjaal van 100% zijden twill (140 x 140 cm)
Kleur : rouge/marron/grenat

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H673154S 08

€ 705,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (2)

Knopen

Kleuren (2)

€ 705,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

In het tijdperk van elegante auto's, hondenraces en chique sport, komen honden in het centrum van de belangstelling te staan. "Elk voorwerp moet in harmonie zijn", zegt men. Dat adagium wordt tot op de letter gevolgd: van de auto tot de bagage, van de eigen garderobe tot de halsband van de hond, niets valt uit de toon, alles is op elkaar afgestemd. Het geheel lijkt op de compositie van een schilderij. Hermès creëert dan ook uiteenlopende modellen die zelfs de koketste poedels en de meest robuuste honden uit de Pyreneeën tevredenstellen. Deze halsbanden, netjes gerangschikt in hun vitrines, zijn geïnspireerd op de archieven van het huis. Marokijn versierd met ruiten, ronde vlechten, kleine klinknagels, zadelstikwerk, in één, twee of heel veel kleuren... Uit hun schoonheid blijkt het streven naar het creëren van mooie, duurzame accessoires.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H673154S 08, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.