Carré en Boucles

Gavroche van 100% zijden twill (45 x 45 cm)
Kleur : orange/ivoire/vert

Ontwerp door Virginie Jamin

Ref. : H893021S 16

€ 165,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Kleuren (7)

Kleuren (7)

€ 165,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Het Conservatoire, waar alle Hermès-creaties vanaf het begin bewaard worden, is een bron van inspiratie voor ontwerpers. Virginie Jamin koos er een groot aantal gespen. Sommigen dateren uit de jaren twintig, anderen zijn van recentere datum, maar elke gesp, van de eenvoudigste tot de meest verfijnde, kenmerkt zich door zijn eigen, bijzondere ontwerp. Met een vierkant binnen een vierkant tekent zich een patroon af, omkaderd door lijnen, vormen en kleuren. En al die lijnen leiden het oog door een verleidelijk labyrint vol verrassingen.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H893021S 16, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.