Brides Fleuries

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : vert/aqua/rose

Ontwerp door Hugo Grygkar

Ref. : H003099S 12

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (4)

Knopen

Kleuren (4)

€ 350,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Brides de Gala is een ontwerp van Hugo Grygkar uit 1957. Het is een van de beroemdste carré-dessins van het huis. Het motief bedekt de carré met wilde bloemen, en is een reproductie van een handgeborduurde versie. Het effect is poëtisch. Het lijkt wel of de sjaal verloren werd in een bloemenveld en daar zo lang bleef liggen dat akkerwinde en veldbloemen tot in de vezels van de zijde konden doordringen. Van het ene droombeeld naar het andere, en van de ene techniek naar de andere: het sprookje wordt nu in zeefdruk verteld. De geborduurde bloemen lijken levensecht met hun soepele, sierlijke stelen, de lichte blaadjes en de delicaat gekleurde bloemblaadjes. De mooiste dromen zijn gemaakt van illusies.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003099S 12, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30 (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.