Bracelets de Lumière

Carré-sjaal van 100% zijden twill (90 x 90 cm)
Kleur : rouge grenadine/parme/gris

Ontwerp door Annie Faivre

Ref. : H002347S 07

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (8)

Knopen

Kleuren (8)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

In deze cirkel van etnische armbanden tekent zich een reis door Afrika, Azië, en Oceanië af. Annie Faivre put inspiratie uit de versierselen die grotendeels afkomstig zijn uit haar persoonlijke collectie. De modellen die zij voor deze compositie koos, zijn gemaakt van ivoor, veren, parels, gegraveerde schelpen, houten inlegwerk, raffia, zwijnentand of zilver. Een kinderarmband uit Ivoorkust, een brede manchetarmband met parels in geometrische patronen uit Papoea, een tooi vol schelpen en veren uit Nieuw-Guinea, en eentje van kokosvezel van de Salomonseilanden... Elk object vertelt het verhaal van een volk, over voorkeuren, overtuigingen en rites.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H002347S 07, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.