Les Flacons Bandana

Bandana 100% zijde, met de hand omzoomd (55 x 55 cm)
Kleur : prune/noir/blanc

Ontwerp door Catherine Baschet

Ref. : H043157S 01

€ 175,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

€ 175,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Deze ronde bestaat uit flesjes. Ze komen uit het Japan van de negentiende eeuw, uit het Franrijk van de zeventiende eeuw, of uit het India van de achttiende eeuw. Hun decoratie getuigt van het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. Die decoratie is bovendien een grote bron van inspiratie. De grote klassieker van het huis uit 1988 werd opnieuw geïnterpreteerd, vereenvoudigd en voorzien van stippen, sterren en palmetten om een nieuw leven te beginnen als bandana.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H043157S 01, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.