Appaloosa des Steppes

Carré-sjaal van 100% zijden twill, met de hand omzoomd (90 x 90 cm)
Kleur : canard/marine/framboise

Ontwerp door Alice Shirley

Ref. : H003067S 03

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

Knopen

Kleuren (2)

Knopen

Kleuren (2)

€ 360,00

Om onze dienstverlening te kunnen optimaliseren, is online shoppen niet mogelijk tot 17 juli.
Bekijk gerust onze selectie artikelen.

GESCHIEDENIS VAN HET ONTWERP

Deze gedurfde compositie combineert traditionele motieven uit Kirgistan en het bergachtige landschap van Centraal-Azië met het vlekkenpatroon van een Appaloosa-paard. Dit paardenras wordt al eeuwenlang gefokt door de inheemse Nez Percé-stam in het noordoosten van de Verenigde Staten. Het dierensilhouet maakt zich los uit motieven die geïnspireerd zijn op shirdaks, vilttapijten die Kirgizische vrouwen weven met technieken die van moeder op dochter worden doorgegeven. De warme, stevige, isolerende en fraaie tapijten zijn een prachtig voorbeeld van de rijkdom van het nomadenleven. Illustratrice Alice Shirley wist de motieven uit deze onbekende cultuur schitterend te reproduceren.

Diensten

 • Vragen over dit artikel ?
  Contacteer ons en vermeld de naam of de referentie: H003067S 03, per e-mail of telefonisch op +32 (0)2 402 14 74 (van maandag tot vrijdag (behalve feestdagen in Frankrijk) van 10.30 tot 18.30, en zaterdag van 10 tot 18. (GMT+1).

 • Levering in oranje doos, waar u dat wenst.
  Raadpleeg de leveringswijzen, - kosten, -termijnen en de aanvaarde betaalmogelijkheden. Eenvoudige en gratis retour binnen de 30 dagen.

 • Behoud de schoonheid van uw artikel.
  Bewaar het losgeknoopt en zie erop toe dat uw juwelen en accessoires er niet in blijven haperen. Vermijd elk contact met de regen of met agressieve producten en laat reinigen door een gespecialiseerde stomerij.

 • Wenst u iemand een geschenk aan te bieden ?
  Voeg een kaart toe met een persoonlijke boodschap. Tijdens uw bestelling is een factuur zonder prijs beschikbaar. Contacteer onze klantendienst voor elke omruiling.