• ontvang onze newsletter
  • Er werd geen enkel artikel gekozen.

Veel voorkomende vragen

Hermès artikelen / Algemene vragen

+32 (0)2 402 14 74

We zijn bereikbaar van 10.30 tot 18.30 uur van maandag tot vrijdag, behalve Franse feestdagen.

neem contact met ons op via e-mail

Hoe kan ik een Birkin of Kelly handtas kopen?

Onze Kelly en Birkin handtassen zijn uitsluitend te koop in onze winkels (adressen beschikbaar op nl.stores.hermes.com). Aangezien het veelgevraagde artikelen zijn, is het mogelijk dat het model dat u zoekt niet beschikbaar is. Spreek een van onze verkopers aan, hij of zij zal u verder helpen.

Hoe verifieer ik of het een Hermès artikel is?

Enkel wanneer u een artikel koopt op onze officiële website Hermes.com, in een Hermès winkel of bij een erkend verdeler (hoek in een grote winkel, erkend horlogeverkoper) bent u zeker dat het om een authentiek Hermès product gaat. Op het moment van de aankoop wordt een originele factuur opgemaakt, ongeacht of het om een online aankoop of een aankoop in een van onze winkels gaat. Wij kunnen de echtheid van een artikel niet garanderen noch controleren als het niet in een officieel verkooppunt van Hermès is gekocht.

Heeft Hermès een catalogus?

Hermès heeft geen catalogus. Wij sturen u wel graag onze brochures met carrés of dassen waarin u een selectie van onze collecties ziet. Of ons magazine "Le Monde d’Hermès” met meer informatie over het Huis Hermès en een selectie van onze artikelen.
Stuur ons hiervoor een e-mail (via de rubriek “Contact”) met uw volledige adresgegevens.
U kunt ook naar een van onze winkels gaan (adressen beschikbaar op nl.stores.hermes.com) waar een verkoper u een van deze brochures zal geven, indien beschikbaar.

Verkopen jullie de oranje doosjes?

Het "oranje doosje" van Hermès werd speciaal ontworpen om de artikelen die erin zitten te beschermen. Daarom wordt het niet apart verkocht.

Waar worden de artikelen van het Huis Hermès geproduceerd? Welke materialen gebruiken jullie?

De meeste Hermès artikelen worden door onze zorgen gemaakt in Frankrijk.
Onze handtassen, reistassen en kleine lederwaren worden door onze vaklui vervaardigd in een twaalftal lederwarenwerkplaatsen in Frankrijk. Al onze zijden artikelen (dassen en carrés voornamelijk) worden geweven en bedrukt in een van onze fabrieken in de streek van Lyon, bakermat van de zijdeindustrie. Het huis Hermès doet eveneens beroep op specifieke knowhow: Zwitserse horlogemakers, kasjmier uit Mongolië, lak uit Vietnam of Schotse wol.